veilig, comfortabel, eenvoudig

Drempelhulp

drempelhulpEen drempelhulp kan de oplossing zijn om gemakkelijk en zonder problemen uw woning in en uit te gaan. Wanneer uw gezondheid niet optimaal is, en u slecht ter been raakt, dan kan de drempel heel wat problemen opleveren. Een drempelhulp neemt deze problemen voor u weg.

SafeLiving zet zich in voor mensen die door leeftijd of een beperking moeite hebben met een (te) hoge drempel, door een kwalitatief hoogwaardige drempelhulp te bieden.

Bekijk ons assortiment

Safeliving biedt diverse drempelhulpen:

Een betrouwbare oplossing

U wilt zich veilig voelen in uw woning. Als u meer moeite krijgt met lopen, dan kan de letterlijke drempel uw spreekwoordelijke drempel worden. SafeLiving is van mening dat niet dit de oorzaak mag zijn dat u zich niet meer prettig of veilig voelt in uw woning. Onze drempelhulp maakt uw woning weer toegankelijk, waardoor u zich aanzienlijk aangenamer voelt. Wij bieden u alleen kwalitatief hoogwaardige producten waar u op kunt vertrouwen. Naast de drempelhulp hebben wij onder meer ook hellingbanen en drempelplaten. Met de juiste middelen helpen wij u verder in uw eigen woning.

Van drempelhulp tot antislip producten

Een drempelhulp is ideaal om de moeite met de drempel direct weg te nemen. De kwalitatief hoogwaardige drempelhulp is betrouwbaar en veilig. Uiteraard is er voor iedere drempel een passende maat. Wij hebben dan ook meer dan vijftien jaar ervaring in te zetten bij het zoeken naar de juiste oplossing op elk vraagstuk. Zo hebben wij ook een ruim assortiment hoogwaardige antislip producten om de veiligheid te optimaliseren, of om een buitenruimte te verfraaien.

De juiste drempelhulp voor u

SafeLiving biedt u altijd een oplossing die goed bij uw behoeften aansluit. Wanneer er moeite is met hoogteverschillen, dan kunnen diverse producten de oplossing bieden. Wij hebben een drempelvervanger, rubbergranulaat skeggen, EPDM skeggen en EPDM skeggen met scheluwvlak. Uiteraard zijn deze online te bekijken, inclusief de productspecificaties, en heeft u de mogelijkheid het geschikte product direct te bestellen.

Is de drempelhulp iets voor u?

Een drempelhulp kan het product zijn dat u zoekt. U kunt deze online bestellen op veilige en betrouwbare wijze. Wij zorgen voor een nette bezorging van uw bestelling aan uw adres. Heeft u moeite met het maken van uw keuze, of heeft u nog vragen?

Wij informeren en adviseren u graag. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0545 – 850 466.